Vijfbunders kerstdrink

Gezellig samenzijn met een hapje en een drankje

Rating: 5 sterren
4 stemmen

De kerstdrink is één van ons gezelligste evenementen. Door de jaren heen groeide het aantal deelnemers tot boven de 200!

Gezellig rond de vuurkorf de kerstvakantie inwijden met een Glühwein is ieder jaar een succes.

Dit was de media in Deinze ook opgevallen, zo kregen we het bezoek van een journalist die ervoor zorgde dat we de dag erna in de krant stonden!

Vijfbunders vzw in het Nieuwsblad!

Vijfbunders vzw op DeinzeOnline 2019!

Was jij ook aanwezig en wil je iets kwijt over dit toffe evenement, laat dan gerust uw reactie hieronder achter, wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden en hoe we het eventueel nog beter kunnen doen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Vijfbunders griezeltocht

Een griezeltocht die zich onderscheid van alle andere

Rating: 5 sterren
4 stemmen

Beleef samen met ons angst, vreugde, verwondering en soms een traantje zodat je voor de rest van je leven nog eens zal terugdenken aan die speciale avond.

De griezeltocht is ons grootste evenement waar we vanzelfsprekend ook het meeste werk aan hebben. 6 maand op voorhand beginnen we eraan om jullie de beste tocht van Deinze en omstreken te bezorgen.

Het artikel dat hierover in de krant kwam is de beste reclame die we konden krijgen.

Je kan het hier zelf eens lezen...als je durft...

Opgelet: indien je hieraan wenst deel te nemen, treuzel dan niet! Om de sfeer zo beangstigend mogelijk te maken beperken we het aantal deelnemers!

Dit wil zeggen dat de kaarten zeer snel uitverkocht zijn...hou onze Facebookpagina en deze website in de gaten eind september, begin oktober...dit wil je toch zelf eens meemaken?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Vijfbunders paasdisco

Voor de kinderen samen met hun mama en papa

Rating: 5 sterren
1 stem

Na een aantal succesvolle edities van onze "paasrun" werden de kleintjes uit de wijk gemiddeld gezien een beetje te groot. Op vraag van onze eigen kinderen organiseerde de Vijfbunders vzw een heuse Paas-Disco!

Als DJ huurden we de echte Paashaas in en terwijl de kindjes zich konden uitleven met allerhande spelletjes en dansjes keuvelden de ouders lekker bij!

Ook het Nieuwsblad was terug van de partij!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Vijfbunders Trick Or Treat

De eerste griezelmomenten voor de kleintjes

Rating: 5 sterren
1 stem

Ongeveer 300 deelnemers bestaande uit ouders met hun kinderen wonen dit sfeervolle evenement bij. Het is veelal de eerste kennismaking van de kleinsten met Halloween. Dit toegankelijke evenement is voor jong en oud een speciale belevenis. De kindjes vinden het super leuk om van deur tot deur snoepjes op te halen, aan sommige deuren hebben ze zelfs een duwtje nodig van de ouders. De lovende woorden op DeinzeOnline spreken voor zich!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.