Griezeltocht

Lekker griezelen... door de jaren heen werd dit evenement op korte tijd het grootste van alle Vijfbunders vzw activiteiten.

Een griezeltocht die angst, vreugde, geluk en verwondering combineert in een mysterieus Halloween sfeertje dat u nog lang zal bijblijven.

Om de twee jaar, op de even jaren,doen we deze angstaanjagende tocht die geschikt is vanaf 10 jaar (dit is afhankelijk per kind hoeveel "durf" erin zit).

Maar wees gerust, er komen ook groepen volwassen naar deze tocht die achteraf mededelen dat ze het fantastisch vonden.

Deze beklijvende griezeltocht is gespreksonderwerp nr.1 op de nabijgelegen scholen. De hype zorgt ervoor dat het evenement met een beperkt aantal toegelaten deelnemers bijna onmiddellijk uitverkocht is. Op tijd inschrijven is dus de boodschap!

Een half jaar werkt het Vijfbunders team bijna dagelijks aan deze 3,2 km lange tocht om alle details op punt te krijgen. Samen met de vele vrijwilligers maken we er iets uniek van! We zijn deze mensen dan ook heel erg dankbaar!

We maken vooral gebruik van licht -en audio effecten gecombineerd met kaarslicht. Deze elementen zorgen voor een beangstigende sfeer waarover je nog een tijdje zal nadenken.. We kruipen in je hoofd en laten je niet meer los, niet voor niets dat sommigen de eindstreep niet halen...